Category Archives: Română

Limba română

Aplicaţii Facebook – Evenimente, Piaţa, Locuri, Platforma

Evenimente Evenimente Facebook sunt o modalitate a membrilor de a aduce la cunoştinţă prietenilor despre evenimentele viitoare din comunitatea lor și de a organiza adunări sociale. Evenimente necesită un nume de eveniment, detalii, locaţia, ora de începere, tipul de confidenţialitate, și o lista de prieteni invitați. Evenimentele pot fi publice sau private. Evenimente private nu… Read More »

Reţele şi grupuri Facebook

Reţele Rețelele Facebook pot cuprinde o singură zonă regională largă, o singură companie sau organizație, sau orice alt grup mare. Acesta nu este folosit pentru a posta articole sau transmite mesaje. Mai degrabă, orice utilizator care se alătură unei rețele va fi direcționat să se alăture altor utilizatori din cadrul acestei rețele. Grupuri Grupurile Facebook… Read More »

Facebook – Cronologia şi Like

Cronologia (Timeline) Începând cu 15 decembrie 2011, Cronologia este noul spațiul virtual în care este organizat şi afişat tot conținutul utilizatorilot Facebook. Profilul pe Facebook a fost înlocuit cu o cronologie cu fotografii, videoclipuri si mesaje pentru orice utilizator, clasificate în funcție de perioada de timp în care au fost încărcate sau create. Mesajele și… Read More »

Peretele şi prietenii pe Facebook

Perete Peretele este zona originală a profilului utilizatorului, înlocuită acum cu zona de cronologie, unde, din decembrie 2011, este afişat conţinutul utilizatorului. Aceasta a permis postarea de mesaje, de multe ori note scurte sau temporale, pentru ca utilizatorii să vadă ora și data la care a fost scris mesajul. Peretele unui utilizator este vizibil pentru… Read More »

Statistici Facebook

Deşi este adevărată povestea că şi un orb poate găsi Brăila, este mult mai eficient ca în dezvoltarea afacerii tale pe Facebook să iei în considerare statisticile puse la dispoziţie, pentru a analiza performanţele de până acum, a trage oncluziile necesare, şi a stabili strategia în continuare pe baza acestor concluzii. Fiecare tip de statistici… Read More »