Category Archives: Română

Limba română

Facebook – Cronologia şi Like

Cronologia (Timeline) Începând cu 15 decembrie 2011, Cronologia este noul spațiul virtual în care este organizat şi afişat tot conținutul utilizatorilot Facebook. Profilul pe Facebook a fost înlocuit cu o cronologie cu fotografii, videoclipuri si mesaje pentru orice utilizator, clasificate în funcție de perioada de timp în care au fost încărcate sau create. Mesajele și… Read More »

Peretele şi prietenii pe Facebook

Perete Peretele este zona originală a profilului utilizatorului, înlocuită acum cu zona de cronologie, unde, din decembrie 2011, este afişat conţinutul utilizatorului. Aceasta a permis postarea de mesaje, de multe ori note scurte sau temporale, pentru ca utilizatorii să vadă ora și data la care a fost scris mesajul. Peretele unui utilizator este vizibil pentru… Read More »

Statistici Facebook

Deşi este adevărată povestea că şi un orb poate găsi Brăila, este mult mai eficient ca în dezvoltarea afacerii tale pe Facebook să iei în considerare statisticile puse la dispoziţie, pentru a analiza performanţele de până acum, a trage oncluziile necesare, şi a stabili strategia în continuare pe baza acestor concluzii. Fiecare tip de statistici… Read More »

Follow, Like, şi confidenţialitatea datelor personale pe Facebook

Butonul Follow (Urmăreşte) Pe 14 septembrie 2011, Facebook a adăugat posibilitatea pentru utilizatori de a oferi un buton “Subscribe” (“Abonare“) pe pagina lor, care permite utilizatorilor să se aboneze la anunțurile publice ale utilizatorului respectiv, fără a fi nevoie să fie adăugat ca prieten. În combinatie cu acesta, Facebook a introdus, de asemenea, un sistem,… Read More »

Publicitatea pe Facebook

Majoritatea activităţilor pe Facebook sunt gratuite, dar Facebook oferă şi opţiuni contra cost, prin serviciile sale publicitare, pentru cei care doresc să îşi dezvolte afacerea, să se promoveze şi să îşi vândă produsele şi serviciile. În acest sens, există trei tipuri majore de publicitate care poate fi cumpărată pe Facebook. Promovează site-ul web Este cel… Read More »