Category Archives: Română

Limba română

Integrarea smartphone cu Facebook

Multe smartphone-uri oferă acces la serviciile Facebook, fie prin intermediul browserelor lor web sau prin alte aplicații. Site-ul Facebook compatibil iPhone a fost lansat în august 2007, și în iulie 2008, peste 1,5 milioane de oameni foloseau în mod regulat această facilitate, în momentul în care a fost lansată o aplicație gratuită pentru iOS numită… Read More »

Opţiuni generale Facebook

Credite Facebook Credits sunt bani virtuali pe care utilizatorii îi pot folosi pentru a cumpăra cadouri și bunuri virtuale în multe jocuri și aplicații pe platforma Facebook. Din iulie 2010, utilizatorii de Facebook pot cumpăra credite Facebook în dolari australieni, lire sterline, dolari canadieni, coroane norvegiane, peso columbieni, coroane daneze, euro, dolari Hong Kong, yeni… Read More »

Aplicaţii Facebook – Întrebări, Fotografii, Video, Paper

Întrebări În luna mai 2010, Facebook a inceput testarea Questions (Întrebări), care se spera că va concura cu servicii precum Yahoo! Answers. La 24 martie 2011, Facebook a anunțat că noul său produs, Facebook Întrebări, facilitează răspunsuri scurte, gen sondaj de opinie, în plus față de răspunsurile lungi, și, de asemenea, linkuri direct la elementele… Read More »

Aplicaţii Facebook – Evenimente, Piaţa, Locuri, Platforma

Evenimente Evenimente Facebook sunt o modalitate a membrilor de a aduce la cunoştinţă prietenilor despre evenimentele viitoare din comunitatea lor și de a organiza adunări sociale. Evenimente necesită un nume de eveniment, detalii, locaţia, ora de începere, tipul de confidenţialitate, și o lista de prieteni invitați. Evenimentele pot fi publice sau private. Evenimente private nu… Read More »

Reţele şi grupuri Facebook

Reţele Rețelele Facebook pot cuprinde o singură zonă regională largă, o singură companie sau organizație, sau orice alt grup mare. Acesta nu este folosit pentru a posta articole sau transmite mesaje. Mai degrabă, orice utilizator care se alătură unei rețele va fi direcționat să se alăture altor utilizatori din cadrul acestei rețele. Grupuri Grupurile Facebook… Read More »

Facebook – Cronologia şi Like

Cronologia (Timeline) Începând cu 15 decembrie 2011, Cronologia este noul spațiul virtual în care este organizat şi afişat tot conținutul utilizatorilot Facebook. Profilul pe Facebook a fost înlocuit cu o cronologie cu fotografii, videoclipuri si mesaje pentru orice utilizator, clasificate în funcție de perioada de timp în care au fost încărcate sau create. Mesajele și… Read More »